Izbornik
         Početna          O blogu          Kontaktirajte me          Linkovi
Blog
srijeda, svibanj 23, 2007

U posljednje vrijeme znanost je na poseban način zainteresirana pitanjem što se događa nakon stanja umiranja. Odlaze li osobe, odnosne duše na neko mjesto ili ne? Davne 1975. osobit utjecaj na svjetsku javnost dala je knjiga čuvenog predavača i filozofa Raymonda Moodya pod nazivom Život poslije života. U svom djelu istražuje više od stotinu slučajeva ljudi koji su doživjeli tzv. kliničku smrt, nakon koje su ponovno oživjeli. 

Nevjerojatne priče ispričane u toj knjizi predstavljaju dokaz da nakon tjelesne smrti uistinu postoji život. Moody prepričava svjedočanstva onih koji su otišli "na drugu stranu" i vratili se, a sva su ta svjedočanstva nevjerojatno slična i nevjerojatno pozitivna po svojoj prirodi. 

Većina uglavnom vidi sebe kako napušta vlastito tijelo, prolazi kroz crni tunel na kraju kojega se nalazi divno svjetlo; osjećaj ljubavi. Posljednjih godina osnovan je i kult čiji pripadnici proučavaju te se bave istim fenomenom.

Svjedočili bi kako su doživjeli spokoj i raj duše, no što je s onima koji su imali negativno iskustvo nakon smrti, o kojima se rijetko govori? Poslušajte potresnu priču o doživljaju i stvarnosti pakla.

kontakt @ 19:54 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
OBAVIJEST

SAV SADRŽAJ BLOGA PREBAČEN JE 

NA NOVU STRANICU

WEB ČITAONICA WWW.SAMOPISMO.NET

Pratite nas i na facebook stranici

www.facebook.com/samopismo

Oglasi
Nema zapisa.
Oglasi
OBAVIJEST

SAV SADRŽAJ OVOG BLOGA PREBAČEN JE NA 

STRANICU - KRŠĆANSKU WEB ČITAONICU 

WWW.SAMOPISMO.COM

Oglas
Nema zapisa.
Web stranica crkve u koju idem - klikni na fotografiju
Izdvojeni postovi
Brojač posjeta
630164
Prevedi stranicu

RSS Moj RSS
OBAVIJEST
Nema zapisa.
 
Index.hr
Nema zapisa.